De exemplu, mi-am dat seama că atunci când am măsurat în ceea ce privește caloriile, prânzurile mele erau mult prea mici, ceea ce mă făcea să alimentez excesiv după-amiaza și uneori și la cină.

Data viitoare pentru a face cumpărături, nu uitați: în ceea ce privește alimentația, contează ceea ce există în interior! 3 ținute de antrenament concepute special pentru femeile cu dimensiuni în plus Partea cea mai bună: nu sunt scumpe.

De Alison Mango 14 ianuarie 2016 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Imagine zoom Brian Henn Nicio femeie nu vrea să petreacă o întreagă sesiune de transpirație, reglând bretelele sutienului, făcând drumeții jambierele ei și netezi cămașa. Dar pentru femeile care poartă haine de dimensiuni în plus, găsirea de echipamente de înaltă calitate, care ar transpira transpirația, arată drăguț și rămâne pusă poate fi o provocare.

Am vânat piese performante care vă vor păstra confortabil, uscat și deplasându-vă în toate antrenamentele dvs. – indiferent de dimensiunea dvs. RELATED: Cum să rămâneți cald (dar nu prea cald) Pe timpul iernii se execută ședință de gimnastică intensă Deși este frig afară, cu siguranță lucrați cu o transpirație în sală și aveți nevoie de toate echipamentele de înaltă performanță pe care le puteți obține .

Acest blat cu mânecă scurtă este antimicrobian, deci combate bacteriile care provoacă mirosuri. În plus, este ușor și respirabil, permițându-vă să aveți un antrenament lin. Jambierele au cusături fără confecții, precum și o potrivire compresivă măgulitoare, astfel încât să vă puteți simți confortabil și îmbrățișat.

Top: LIVI Active Antimicrobial Wicking Tee (40 $; lanebryant.com) Pantaloni: Xersion Print Capris (48 $; jcpenney.com) Pantofi: New Balance 711 Mesh (75 $; newbalance.com) Sticluță: Â bobble Infuse (15 $; bestbuy.com ) RELATATE: 6 sfaturi de funcționare pentru a vă menține în siguranță în această iarnă post-antrenament Imagine zoom Foto: Brian Henn În timpul iernii, s-ar putea să vă incomodați atunci când părăsiți sala de sport în hainele transpirate – odată ce umiditatea vine în contact cu aerul rece, devin rece și înfiorător. În loc să împachetați o a doua ținută. , puteți aluneca pe un echipament respirabil, de umiditate care se va desfășura pe parcursul ședinței de transpirație și vă va menține uscat după aceea. Cu jambiere cu transpirație și o tunică, tot ce trebuie să faci după ce antrenamentul este aruncat pe o vestă extra-caldă și mănuși abilitate tehnic, astfel încât să poți rămâne cald și toast.

Sus: Â Ava Tunică Viv Leisure (30 dolari; țintă.com) Vest: pantaloni Down (59 dolari; landend.com) Pantaloni: pantaloni de înaltă compresiune (35 $; oldnavy.com) pantofi: pantofi de tenis pentru antrenament crosscross (30 $; gojane.com) : Mănuși Fleece Touch Sensore TouchSore (24 dolari; amazon.com) RELATATE: Secretele unui antrenament de mers în aer liber de iarnă super-fericit Imagine zoom Foto: Brian Henn Fie că vă plimbați câinele, fie că sunteți într-o sesiune de transpirație în timpul orei de prânz, știm că aveți nevoie de echipament performant.https://harmoniqhealth.com/ro/ Geaca cu fermoar 3/4 oferă o oarecare ventilație pentru momentul în care începeți să vă încălziți, astfel încât să puteți arunca suficient abur fără a vă compromite căldura.

Veți obține, de asemenea, dublu din brioșele de ureche, care sunt căști deghizate! RELATED: 3 bretele sport pentru boabe mari care funcționează de fapt Top: Tasc Achieve 3/4 Sleeve (54 $; tascperformance.com) Jacheta: Tek Gear Mockneck Jacket (48 $; kohls.com) Pantaloni: Hanes French Terry Pant (14 $; hanes. com) Încălțăminte: pantofi RYKA Sky Walking (41 $ – 71 USD; amazon.com) Căști: Earmuff Faux-Fur Fur (36 dolari; lordandtaylor.com) 5 moduri de a se lipi cu antrenamentele de iarnă 08 februarie 2011 Publicitate Salvați Pin FB elipsi Mai multe Tweet Email Email iphone Trimiteți mesaj de tipărire text Imagine zoom De Tina Haupert Ultimele două săptămâni mi-au testat cu adevărat motivația de a-mi menține greutatea.

Nord-estul, în special Bostonul, a fost lovit puternic de zăpadă, căldură și gheață. Ultimul lucru pe care voiam să-l fac în vremea aceea oribilă a fost exercițiul. Călătoria, curățarea zăpezii de mașina mea, răzuirea geamurilor și tratarea drumurilor dezordonate necesită mult efort doar pentru a mă duce la sală! În loc să arunc prosopul pe motivația mea, totuși, m-am reorientat, mi-am amintit de obiectivele mele și m-am întors la elementele de bază.

Iată ce am făcut pentru a mă reintra pe drum. Scrie-mi obiectivele … din nou În ianuarie, m-am angajat să alerg patru jumătate maratoane în 2011.

Am creat un program de antrenament pe jumătate de maraton pentru mine, dar, odată cu zăpada, am rămas puțin în afara terenului. Așadar, weekendul trecut, mi-am rescris obiectivele și mi-am perfecționat programul de antrenament pentru a mă motiva. Punerea pe hârtie m-a făcut să mă simt mai mult în controlul situației și gata să abordez planul.

Imagine zoom Corbis Identificați antrenamentele pierdute. Calendarul meu Google mă menține organizat cu toate aspectele vieții mele de zi cu zi – de la termenele la blog și listele alimentare și la antrenamente și evenimente sociale. De obicei, petrec ceva timp duminică după-amiaza programându-mi antrenamentele pentru săptămână.

A-mi vedea ziua pregătită cu mult timp pentru exercițiu mă motivează să mă țin de planul meu. Aceasta este o idee minunată în teorie, pentru că mi-au lipsit încă câteva antrenamente programate în ultimele două săptămâni. Am trecut prin calendarul meu pentru a le identifica pe cele care mi-au lipsit și pentru a-mi da seama de ce. Privind scuzele mele pentru a le omite, m-au făcut să fiu mult mai conștient de cum să fac față motivației scăzute atunci când lovește, ceea ce mă va ajuta să-mi îndeplinesc viitoarele antrenamente.

Mâncarea pentru energie Mâncarea alimentelor pentru energie mi-a schimbat total gândirea cu privire la ceea ce puneam în gură și cum îmi afectează foamea mai târziu. Am păstrat online un jurnal alimentar, dar am constatat că m-am concentrat doar pe caloriile consumate și nu pe consumul de alimente nutritive și satisfăcătoare.

De asemenea, a fost nevoie de timp și incomod să calculez continuu toate aceste calorii, așa că sute dintre ele au fost adesea nerecunoscute pentru fiecare zi, ceea ce m-a făcut să mă simt ca un eșec. Când am început să lucrez la NuVal, mi-am dat seama că cele mai bune alimente sunt cele mai hrănitoare și, de asemenea, cele mai prietenoase.

Am început să aleg alimente nutritive peste cele pur și simplu sărace în calorii și, în cele din urmă, am început să aleg alegeri mai bune. De exemplu, mi-am dat seama că atunci când am măsurat în ceea ce privește caloriile, prânzurile mele erau mult prea mici, ceea ce mă făcea să alimentez excesiv după-amiaza și uneori și la cină. Umplerea meselor mele cu proteine, fibre și câteva grăsimi sănătoase m-au ajutat să-mi controlez foamea, să-mi alimentez antrenamentele și să îmi țin cont de greutate.

Blog despre asta După ce mi-am găsit senzația de mare greutate, am început blogul meu, Carrots ‘N’ Cake, să mă țină la răspundere în lunile premergătoare nunții mele. Începând cu prima mea postare, am fost mereu în fața cititorilor mei despre ceea ce vreau să realizez. Împărtășirea obiectivelor mele mă face răspunzător față de familie, prieteni și chiar față de străini.

Cititorii mei oferă sprijin, motivație și chiar laudă și încurajare! Reamintește-mi cât de departe am ajuns, așa că nu am fost prea motivat în ultima vreme. Dar când îmi amintesc cât de departe am ajuns cu pregătirea mea – am alergat recent la primul maraton! – Știu că pot să-mi țin obiectivele.

Chiar dacă mi-am redus kilometrajul, nu vreau să dau la bun sfârșit progresul pe care l-am făcut. Am reușit să îmi mențin greutatea în 10 kilograme de locul în care vreau să fiu. Am încorporat mai multe produse proaspete, cereale integrale și alimente neprocesate.

Și chiar am avut un moment mai ușor spunând nu slăbiciunilor mele – alunecuri dulci, cum ar fi prăjiturele și cupcakes! Ciocolata neagră: noul medicament antianxietate?

De Sara Altshul 04 septembrie 2001 Publicitate Salvați Pin FB elipsis Mai multe Tweet E-mail e-mail iphone Trimiteți mesaj de tipărire Image zoom Getty Images Getty ImagesOK, deci nu poate fi mai kosher pentru mine să raportez la un studiu despre ciocolată după cum a condus un angajat al unui producător de ciocolată la laboratorul de cercetare al producătorilor de ciocolată. Treci peste.

Rezultatele acestui nou studiu sunt intrigante și aruncă mai multă lumină asupra bazei biochimice din spatele beneficiilor pentru sănătatea ciocolatei întunecate. Echipa de cercetători a fost condusă de Sunil Kochhar, doctor, care conduce Departamentul de Științe BioAnalitice la Centrul de Cercetare Nestle din Elveția.

El și colegii săi au proiectat studiul pentru a vedea dacă consumul de ciocolată neagră în fiecare zi timp de două săptămâni ar putea afecta modul în care organismul metabolizează hormonii stresului. Au recrutat 30 de tineri sănătoși – 11 bărbați și 19 femei. Aceștia și-au testat nivelul de anxietate și au stabilit că 13 dintre ei au testat „anxietate ridicată” și 17 au testat „anxietate scăzută” la testele de anxietate standardizate.

Le-au oferit voluntarilor 40 de grame de ciocolată neagră (aproximativ o uncie și jumătate), care conțin 74% cacao, în fiecare zi timp de două săptămâni și și-au testat sângele și urina la începutul și sfârșitul procesului. În grupul cu anxietate ridicată, consumul de ciocolată a redus nivelul hormonilor stresului, iar schimbările au fost „semnificative din punct de vedere biologic”, îmi spune dr. Kochhar.

Ba mai mult, oamenii s-au simțit mai puțin anxioși după ce au băgat ciocolată. Rezultatele nu s-au aplicat grupului de anxietate scăzută „Am observat îmbunătățiri ale stărilor de anxietate ale subiecților imediat după consumarea lor de ciocolată”, spune el. Deși produsul utilizat în studiu, Nestle Noir Intense, nu este disponibil în Statele Unite, Dr.

Kochhar îmi spune că orice ciocolată neagră cu un conținut de cacao mai mare de 60% este probabil să aibă aceleași avantaje. Știm din alte studii despre ciocolată că cu cât ciocolata este mai închisă (cu atât conținutul de cacao este mai mare), cu atât oferă mai multe beneficii pentru sănătate.

Deși participanții au consumat aproximativ 220 de calorii în plus pe zi, nu au înregistrat modificări măsurabile ale nivelului de zahăr din sânge. Dar dacă te gândești să mănânci în mod regulat această ciocolată mult mai întunecată, mai bine tăie 220 de calorii în altă parte sau ai putea să te găsești cu 23 de kilograme mai greu pe an de acum.

„Colectivul Skinny Bitch” este în căutarea focului pentru a folosi localnici ca popi în antrenamentele din Kenya Internetul este indignat după ce videoclipurile au apărut în retragerea africană a grupului. De Samantha Lauriello 11 martie 2019 Reclamă Salvează Pin FB elipsis Mai multe Tweet Mail Email iphone Trimite mesaj text Printează un program de antrenament Suntem supranumit una dintre cele mai „exclusiviste” clase de fitness de pe planetă, internetul a fost indignat.

Colectivul Skinny Bitch (numele spune într-adevăr totul, nu-i așa?) A organizat o retragere doar invitată în Kenya, iar în weekend, videoclipurile au ieșit la iveală de studenți care foloseau triburi Maasai native ca recuzită literală în timpul unuia dintre antrenamente. Mai multe videoclipuri care au fost postate pe Instagram arată aproximativ 10 femei (toate par a fi albe și foarte înalte și subțiri), care lucrează cu triburile Maasai care stau ca fundal, făcând un dans tradițional sau postau drept obstacole pentru femei. să se târască în jur.

Contul de Instagram @diet_prada a postat videoclipurile și a scris: „Este anul 2019 și se pare că oamenii încă nu au învățat că POC / grupurile etnice nu există pentru a înfrumuseța viețile deja privilegiate. Mentalitatea colonială este vie și bine.” RELATED: Acest nou trend a devenit viral pe Instagram – dar este periculos pentru sănătatea dvs. mintală Inutil să spun, internetul nu are nicio ignoranță a SBC.

Un utilizator a comentat: „Ca femeie africană, m-am săturat să-mi văd poporul retrogradat să joace în fundal. Ca femeie din Kenya, mă încurajează să văd oamenii mei ca PROPS, fiind ridiculizați în postările sale, fiind obișnuiți să fie „majorete personale”, cerându-le să-și îndeplinească saltul / dansul tradițional pentru a adăuga „atmosfera” antrenamentelor lor. ” Russell Bateman, fondatorul Skinny Bitch Collective (SBC), a postat o scuză pe Instagram, dar contul său a fost șters de atunci. (Site-ul său este, de asemenea, “în jos pentru întreținere.”) Mai multe puncte de vânzare au raportat că scuzele sale au explicat că grupul a fost obligat să fie însoțit de trib în permanență, deoarece retragerea avea loc pe pământurile strămoșești ale tribului.

RELATED: Această mamă s-a dezbrăcat în lenjeria ei pentru a închide comentarii negative despre corpul său “Intenția noastră a fost să promovăm un schimb intercultural prin experiențe comune și să evidențiem frumusețea Keniei și a indigenilor”, a relatat Bateman, potrivit la BuzzFeed. “Acceptăm și înțelegem că conținutul nostru nu a reușit să atingă acest obiectiv și că nu avea sensibilitate culturală adecvată prin consolidarea stereotipurilor din epoca colonială a oamenilor de culoare.” SBC a fost anterior criticată pentru exclusivitatea și practicile sale bizare. După cum sugerează și numele, Bateman vizează o clientelă * foarte * specifică – iar clasele sunt invitate. După ce un reporter pentru The Cut a încercat clasa, ea a scris: „Știam că sunt la locul potrivit pentru că, la cinci metri-trei, eram cea mai scurtă persoană din clasa mea de 35 de persoane.